Tarina

Design Outi Kiialan tarina alkoi Vehmersalmella anoppilan pirtinpöydän äärellä. Piirsin lapsellisen muumiturpaisen lehmän ja myöhemmin kotona painoin sen kankaalle. Lehmistä kaikki siis alkoi. Myöhemmin piirtelin kaikenkarvaisia eläimiä lisää ja mukaan tulivat myös kukkakuviot. Luonto ja eläimet ovat niin tärkeä osa elämääni, että aihemaailma ja ideat ponnistavat suoraan sammalikoista, soista, puiden katveesta. Omat villapyllyt kotona toimivat hyvinä muusina.

Kuopion torille menin myymään matkalaukku pullollaan painettuja tyynyliinoja. Sitten siirryin t-paitohin. Ja värikkäät kuosit tulivat sitten. Tuotevalikoima kehittyi edelleen; lasten pitkähihoja, miesten hauskoja boxereita, naisten pitkiksiä, pantoja, myssyjä.

Olen siis silkkipainaja, joka piirtää omat kuvansa. Siksi nimi on Design Outi Kiiala. Nyt olen ruvennut myös ompelemaan yhä enemmän. Nautin suunnattomasti pantojen kuosien ja värien valinnasta ja niiden ompelu, varsinkin käsin näperretyt vaiheet, on rentouttavaa. Ainut, minkä mieluusti luovuttaisin toisille, on saumurin langoitus ja välillä toivoton koneen ompelujäljen säätely! Luovasta ihmisestä ei koskaan saa esille pientä eikä edes keskisuurta insinööriä.

Nykyisin kiertelen pääasiassa kädentaitomessuja ympäri Suomen. Kesät olen edelleen Kuopion torilla, siellä on törötetty jo kunniakkaat 27 kesää! Kuulun siis kalustoon, siinä missä toripulut ja naakatkin.

Lehmästä kaikki siis alkoi, ja lehmätarina jatkuu lasten t-paitojen kuvituksessa: Onni-Sonni kokeilee eri ammatteja ja seikkailee poliisina, ratikkakuskina, junan konduktöörinä, kaivurikuskina ja monena muuna ammatinharjoittajana.

Arvomme

  1. Kunnioitan luontoa
  2. Pyrin mahdollisimman suureen kotimaisuusasteeseen
  3. Ahkeruus ennen kaikkea!
  4. Työllistän myös muita pieniä yrittäjiä, mm. ompelijan
  5. Arvostan asiakkaita ja heidän toiveitaan

Tuotteemme

Tuotteemme ovat pilke silmäkulmassa valmistettuja, naivistiset printit ja oivaltavat tekstit ovat keskiössä. Huumoria pitää aina olla mukana.

Kotimaisuusaste pidetään korkealla.

Laatu ennen kaikkea, paita ei saa ensimmäisessä pesussa mennä kieroon eikä pipoon ilmestyä reikää!

Asiakkaamme

Asiakkaani ovat ihania! Vuorovaikutustaitoisia, laatutietoisia ja hyvällä huumorilla varustettuja!

Lukuisia mukavia kohtaamisia vuosien varrella messutapahtumissa ja torilla!